Cute Girls
Welcome to my blog

Copyright N U K E all rights reserved
pengalam yang indah
Sabtu, 3 Mac 2012 | 11:34 PTG | 0 comments
hai , tiga hari berturut 2 aku gi kem . memang best sangat kem tu . fc dia baik 2 . nama fc dia kak dila (mak tiri),kak fara,kak syira , abg jebat (garang orgnyaa),abg akif (abg gagah),dan abg shown .abg shown yang paling baik sekali . best gile gi kem tuu . malam pertama kiteorg pecahkan kumpulan.setiap satu sekolah , kumpulan yang lain . gak laa , dah la tk knl sapa 2 . tiba 2 berkenlana gn nadia , ain , ifah , isya.mula 2 segan 2 la nk kawan , tapi kiteorg kene kerjasama .. jadi berkerjasama laa kiteorg , dan jadi kawan ..tiba 2 hujan waktu malam tuu , kemah basah la kn , jadi kiteorg tidur kt kelas . sampai pukul 3 lebih tk tido . dapat lagi kawan  baru nama dia aqilahh , dengan sapa tah .. kiteorg borak jee , org lain semua dh tido . keje aku makan jo laa..
             pastu hari sabtu lak , kiteorg kene buat senaman seni satu malaysia , semua tarian ada , penat gilaa lahh , tapi sabarjee . ada tarian zapin , sarawak , kadazan , cina , india dan lain2 (skema ayt) haha ,. lepastuu kawat kaki , habis terjatuh 2 , kasut rosak .. sabo je laa , tiba 2tengah  termenung sebab sakit kaki , ada org lambai , lambai la balik .. (budak lelaki , perasan btol aku ni)hahah , kt sana jugak kiteorg jumpa banyak org yang mirip muka dia .. haha , tk de keje btol . lepas tuu malam ni ada malam kebudayaan kene buat sketsa gn nyanyian,nyanyian kiteorg buat lagu keranamu malayisa , sktsa lak pasal ramai org suka gossip .. :) .
            esok pagi adda ujian masakan rimba , kene buat roti lilt gn sandwish . best gilee . hari ni dh nk balik , sedih gilaaa :'( . fc suruh la sorang dtg depan untuk ceritakan pengalam  kiteorg . tiba 2 abg jebat pangil aku untuk ceritakan pengalaman aku , agak cuak..waktu aku kt depan , abg jebat suruh semua org buat tepukkan kakak comel . diaorg kata aku comel (bangga)... lepas tu waktu hari sabtu , abg akif , kak fara , kak dila kene balik , sedih gilaaa :'( . lepas tu abg shon lak balik , sumpah ckp sedih gilaa mcm nk nangis . lepas tu kiteorg dh kene berpusah , tk kn jumpa lagi . salam sambil nyanyi lagu goodbye .. sedih :'( aqilah nangis , dia . pastu nk naik kereta sekali aku terserempak gn abg jebat , aku lambai la dia sambil ckp bye , tk tau napa tiba 2 air mata aku menitik jatuh . pastu abg tu kata jgn laa nanis kalau ada masa boleh jumpa .. memang kt kereta aku nangis je keje .. ok laa , tu je aku nk cerita , itulah kem yang paling best pernah aku pegii . bye salam :)
:")
Ahad, 26 Februari 2012 | 3:04 PG | 0 comments
hai , hari ni arrysha nk cerita perkara yang lepas . hari tu arrysha gado gn nayli . arrysha kata arysha gn nayli dh putus kawan :'( . saya gado gm nayli sebab jersi . jadi saya buang jersi tu dalam tong sampah.ramai gilaa oarang terkejut . dah laa jersi tu mahal . tapi apa kisah.tapi saya gn nayli dh berbaik semula . tinggal emily gn nayli je tk berbaik lagi . nayli marah emily sebab dia tipu nayli . dia kata louis follow dia , tapi tk . tu yang nayli marah tuu.
      ok , hari berikutnya pulak , aliya buat bufday party kt sekolah . best gilaa . arry kasi aliya teddy bear . cute teddy bear tuu . lepas tu kite orang main baling  tepung. best gilaa arr . habis tudung aku kotor gilaa. aku tukar tudung gn annur . annur pakai tudung aku , aku pakai tudung annur . agak arr . habis muka mcm pontianak . tapi best laa.ha , aku lupa nk cerita , aku kene marah gn cikgu azihan sebab main pili bomba.lupakan tentang tu . aku baru dapat tahu anisah buat dp dia gambar amirul izzat . agak arr .ok laa bye , esok arrysha nk exam doakan arrysha dapat 5A tau .. good luck to arrysha and my friends. bye . harap esok dapat jawab soalan gn baik . esok makalong nk jumpa aku . mati laa kau ! :"(
selamat malam blog :')
Sabtu, 25 Februari 2012 | 8:24 PG | 0 comments
bye blog :')
Ahad, 19 Februari 2012 | 3:04 PG | 0 comments
HARI NI PEGI RUMAH ANISAH , NK TAHU APA YANG TERJADI KAT SANA , JOM BACA :')
Sabtu, 18 Februari 2012 | 11:34 PTG | 0 comments
Hai , hari ni saya gn nayli gi rumah anisah , bapak best . nayli sibuk sangat main gn anak patung . anisah lak pening , saya apa lagi , berblog laa , nayli tengah cerita , best gilaa.lepas ni ayah anisah nk kitaorang gi  Desaria . gi rumah najwa sebab anisah nk jumpa amirul , lepas tu gi rumah adriana sebab nk jumpa *****(secret) haha . sebelum gi Desaria kiteorg nk gi rumah sulaiman (maybe) . kiteorg panggil nasa *kiwiboy* nayli  yang cipta , nayli biasa , memang mcm , anisah lak tengah nyanyi , bapak sedap suara dia .anisah tengah tunjuk janji dia gn ayah dia , harap dapat 5A , kiteorang tengah main tolak 2 kepala , bapak best .
      bila bufday party anisah , ayah dia ckp nk pasang kemah pastu nk panggil band untuk nyanyi lagu kenduri kawin(joke) . panggil 1D bapak best ..kiteorang tengah ckp pasal asrama pulak , kiteorang rasa nk asrama sama 2 , mesti best , dapat main , pmr lak nk dapat 8A . doakan tau (AMIN) kata nk study , tapi tk study pon , anisah cute gilaa.rumah anisah dh cantik , ada hamster , cantik gila , tapi satu lagi tu dh nk matii , (sakit).anisah tk habis 2 dengar lagu , aku lak tk habis 2 lagi tulis blog ni = =' sabo je laa , lepas ni nk gi rumah arifah jap , harap 2 tk hujan , kt bilik anisah penuh dengan gambar zayn , tapi harry lagi cute (perasan).syazwani suruh aku buattkan blog dia , tk teringin aku :p benci , dh laa buat blog susah .. sedap dia je nk suruh orang buatkan blog dia . hari ni kite kasi anisah keychain , anisah gembira gilaaa , waktu pagi tadi joging satu taman nilai impian , bapak letih kaki , ramai gillaa orang tengok kiteorang (pelik) . ok laa , bye .. letih tangan , nk rest lak , thank you sebab dah baca entry ni :) KBOIIII.
hello :)
Selasa, 14 Februari 2012 | 4:55 PG | 0 comments
hai , hari ni dapat kawan baru lagi nama dia apit dengan apai , nama dekat 2 jerr.hari ni aku dapat satu surat bawah eja , dia kata nk couple , but aku tk tk tau dia sapa , lupakan je laa , tadi salma tiba 2 kejar aku dia ckp mcm ni "sampai hati kau arry tk ingat aku dh" sory salma , tk berniat nk buat salma sedih :) salma kn baik ... cewahh bangga salma . haha , jgn marah salma . ok , kedit tinggal 1 sen je mcm  mna nk mesej gn kwn :'( . haha releeks aa fb kn ada .. hari ni ada cerita vanilla coklay , mesti sarah tengah tengok , tk sabar nk tengok cerita vanilla coklat . sweet sangat diaorg , dh la best cerita tuu . hurm kawan aku yang sorang nii nama dia apit tadi dia ckp dia dh nk out . sedih , and dia ckp sebulan sekali je dia on , agak sedih laa tapi ....
                   boring laa duduk rumah sorang 2 jee :) . tapi best ada adik tercinta .. bapak bising mulut dia tk berhenti bercakap , menyampah aku , cehh , tk de laa . banyak betul koma aku . ok laa aku rasa tu je kot aku nk cite sepanjang hari ni.kalau ada masa dan panjang umur aku akan post lagi kt blog aku yang tercinta ni .. bye bye , see you again little boy/girl :) haha . btw , maaf kalau ada terkasar bahasa gn korang..thanks , bye , selamat malam :) see you later thank you for visiting my blog and read my post , jgn lupa follow ;)

:')
Ahad, 12 Februari 2012 | 2:51 PG | 0 comments
hye.sekali lagi arrysha datang :).haha.lama tk tulis blog.rindu gilaa kt blog.rindu kt korang semua :) tk tau la nk tulis apa.hari ni tk de perkara sedih , tk de perkara gembira.biasa 2 je :) . tapi hari nt korang saya dapat kawan baru kt fb :) nama dia pelik gila . rupanya dia orang sabah.nama blog dh tukar dulu candie blossam lepas tu beatiful flower sekarang forever young...thanks tau kepada sesiapa yang baca blog arry.kalau baca jgn lupa follow tau ;)
arry pon tk tau nk tulis apa lagi.. bingung .best giler main game angry bird...tapi bukan pandai main sangat pon.
esok sekolah,dan mengecat kelas.warna biru dengan adriana arifah sarah emily dan nayli.. harap 2 best . rindu la kt atok.atok dh lama pegi,mungik buat korang atok tu tk penting tapi buat arry atok tu lain . dia baik.harap 22 atok masuk syurga (heaven).ok la good bye :) see you later. cewahhh :) baik sungguh aku ni ! (perasan btol)


                                        BYE BYE SEE YOU LATER BYE BYE SEE YOU LATER
Baca lagi »

Older Post
Sweet Girls

Hey , I'am pretty girl from malaysia.My name is Arrysha.Thanks for visiting my blog.Don't forget to follow ;)



TagBoard

http://www.cbox.ws/admin.php?home

Credit
skins by: Nuke
Ullzang photos by: Ulzzang girls