Cute Girls
Welcome to my blog

Copyright N U K E all rights reserved
HARI NI PEGI RUMAH ANISAH , NK TAHU APA YANG TERJADI KAT SANA , JOM BACA :')
Sabtu, 18 Februari 2012 | 11:34 PTG | 0 comments
Hai , hari ni saya gn nayli gi rumah anisah , bapak best . nayli sibuk sangat main gn anak patung . anisah lak pening , saya apa lagi , berblog laa , nayli tengah cerita , best gilaa.lepas ni ayah anisah nk kitaorang gi  Desaria . gi rumah najwa sebab anisah nk jumpa amirul , lepas tu gi rumah adriana sebab nk jumpa *****(secret) haha . sebelum gi Desaria kiteorg nk gi rumah sulaiman (maybe) . kiteorg panggil nasa *kiwiboy* nayli  yang cipta , nayli biasa , memang mcm , anisah lak tengah nyanyi , bapak sedap suara dia .anisah tengah tunjuk janji dia gn ayah dia , harap dapat 5A , kiteorang tengah main tolak 2 kepala , bapak best .
      bila bufday party anisah , ayah dia ckp nk pasang kemah pastu nk panggil band untuk nyanyi lagu kenduri kawin(joke) . panggil 1D bapak best ..kiteorang tengah ckp pasal asrama pulak , kiteorang rasa nk asrama sama 2 , mesti best , dapat main , pmr lak nk dapat 8A . doakan tau (AMIN) kata nk study , tapi tk study pon , anisah cute gilaa.rumah anisah dh cantik , ada hamster , cantik gila , tapi satu lagi tu dh nk matii , (sakit).anisah tk habis 2 dengar lagu , aku lak tk habis 2 lagi tulis blog ni = =' sabo je laa , lepas ni nk gi rumah arifah jap , harap 2 tk hujan , kt bilik anisah penuh dengan gambar zayn , tapi harry lagi cute (perasan).syazwani suruh aku buattkan blog dia , tk teringin aku :p benci , dh laa buat blog susah .. sedap dia je nk suruh orang buatkan blog dia . hari ni kite kasi anisah keychain , anisah gembira gilaaa , waktu pagi tadi joging satu taman nilai impian , bapak letih kaki , ramai gillaa orang tengok kiteorang (pelik) . ok laa , bye .. letih tangan , nk rest lak , thank you sebab dah baca entry ni :) KBOIIII.

Older Post | Newer Post
Sweet Girls

Hey , I'am pretty girl from malaysia.My name is Arrysha.Thanks for visiting my blog.Don't forget to follow ;)



TagBoard

http://www.cbox.ws/admin.php?home

Credit
skins by: Nuke
Ullzang photos by: Ulzzang girls